MISSATGE DEL PRESIDENT

L’experiència acumulada durant quatre generacions i més de 140 anys de dedicació, han fet de la família Condeminas una experta, no només en el món de marítim portuari sinó també en el món de la logística en general. Aquest saber fer, ha permès que els serveis de les empreses del Holding M. Condeminas es perfeccionessin fins assolir un gran nivell professional que les converteixen en líders del sector logístic.

ERGRANSA, empresa que pertany al Holding M. Condeminas, fou fundada al Novembre de 1961. Amb domicili al WTC Barcelona, Moll Barcelona, s/n, Edifici EST, 5ª planta, opera modernes i actualitzades instal·lacions situades al Moll de Contradic del Port de Barcelona, sent el seu objecte social la càrrega i descàrrega per mitjans pneumàtics i convencionals de bucs de gra i llavors a l'engrós amb el posterior emmagatzematge, i el control de la distribució.

La companyia explota en règim de concessió tres edificis de sitges amb una capacitat de 145.000 tns, un magatzem horitzontal de 30.000 tns, y una terminal de vagons i camions que conjuntament amb un sistema permanent de millora continua en la gestió de serveis (ISO 9001) i Mediambiental (ISO 14001 i EMAS), a més de la Seguretat Alimentària (ISO 22000 i Codi GTP), Prevenció de riscos laborals (OSHAS 18001), Referencial de Qualitat del Port de Barcelona i Guia de Bones Pràctiques Medioambientals del Port de Barcelona, la situen sens dubte com una instal·lació modèlica i capdavantera en el seu sector a nivell Europeu. Conscients de l’important paper que la logística té i tindrà en la cadena de manipulació de les matèries primeres agroalimentaries, desitgem contribuir des d’ERGRANSA a garantir el servei i la gestió en benefici dels nostres clients, de la indústria i el comerç del sector.